Povrtne juhe
1. Bezmesna juha s povr?em i doma?im rezancima
Nudimo vam jednostavan recept za bezmesnu juhu s korjenastim povr?em (korijen per?ina, celer, mrkva) i ostalim povr?em (paprika, krumpir). Najbolji dio ovog recepta su doma?i rezanci koje valja pripremiti unaprijed. Ako nemate mnogo vremena, kupite ve? gotove rezance (mo?ete izabrati veganske koje ne sadr?e jaja). Prona?ite recept za ovu povrtnu juhu s rezancima ovdje.
2. Juha s kupusom i povr?em
Idealan odabir za fin ru?ak je juha s bijelim kupusom, povr?em (krumpir, paprika i luk) te ?e?njakom. Na kraju mo?ete dodati jaje i kiselo vrhnje za dodatan okus. Prona?ite recept za ovu povrtnu juhu ovdje.
3. Juha od bijelog graha i lisnatog povr?a
Ni?ta nas ne podsje?a na djetinjstvo kao juha od graha sa sokom od limuna. U manje od 60 minuta mo?ete spremiti izvrsnu juhicu koju ?ete servirati s naribanim parmezanom. Pogledajte recept za juhu od bijelog graha i lisnatog povr?a ovdje.
4. Jednostavna povrtna juha
Ako tra?ite brzi recept za juhu, na pravom ste mjestu. Operite, nare?ite i skuhajte povr?e (luk, mrkva, krumpir, raj?ica, celer i poriluk). Kad je sve gotovo, dodajte malo limunovog soka. Pogledajte ovaj jednostavan recept ovdje.
Kremaste juhe
1. Kremasta juha od povr?a
Bezmesni recept savr?en za hladne dane: kremasta juha od povr?a! Evo brzog recepta po kojem samo trebate oprati, narezati i skuhati povr?e. Kad je sve gotovo, za puniji okus dodajte narezani per?in i krutone.
2. Kremasta juha od gljiva
Nijedna druga kremasta juha nema tako intenzivan okus kao juha od gljiva. Da biste napravili ovaj jednostavan obrok, dodajte luk, ?e?njak, celer i krumpir. Za puniji okus, dodajte jo? i maslinovo ulje i per?in. Prona?ite inspiraciju ovdje.
3. Kremasta juha od sira
Kremasta juha od sira je jedinstven izbor za ru?ak. Trebat ?e vam sir cheddar, luk i paprika. Doznajte kako skuhati kremastu juhu od sira ovdje.
Okruglice
1. Povrtna juha s okruglicama
Moramo priznati da nam je najdra?a juha s okruglicama. Prigodna je za svaki dan, ali naro?ito kad je vani hladno, a vi ste u toploj ku?i dok vani padaju snje?ne pahulje. Ovom jednostavnom receptu lako ?ete dodati povr?e, iako ?e vam izrada okruglica od griza mo?da predstavljati mali izazov. Doznajte kako napraviti ovaj recept ovdje.
2. Pile?a juha s okruglicama
Povr?e, pile?a prsa, okruglice i lisnato povr?e su klju?ni sastojci s kojima ?ete dobiti ukusan ru?ak. Ako ?elite isprobati ovaj recept, mo?ete ga prona?i ovdje.
3. Pile?a juha s ri?om
Recept koji ?e se jednako svidjeti odraslima i djeci. Trebat ?e vam povr?e (mrkva, korijen per?ina, celer i luk), ri?a i celer. Dodajte ljutu papri?icu i poslu?ite dok je jo? toplo. Prona?ite cijeli recept ovdje.
Juhe
1. Gove?a juha
Gove?a juha je sva?iji favorit jer je ukusna, lagana i naro?ito prikladna za zimu. Trebat ?e vam povr?e (paprika, luk, mrkva, celer, pastrnjak, gra?ak, mahune, krumpir), tele?i temeljac, pasta od raj?ice i limunov sok. Otkrijte cijeli recept za gove?u juhu ovdje.
2. Gr?ka pile?a juha
Predstavljamo vam ovaj recept s piletinom, mno?tvom povr?a (luk, mrkva, paprika, celer), ri?om i kiselim vrhnjem. Neka ova gr?ka pile?a juha u kojoj ?e u?ivati va?a cijela obitelj bude obavezna na va?em meniju. Otkrijte kako ju pripremiti ovdje.
3. Juha s mesnim okruglicama
Ako niste nikad ku?ali juhu s mesnim okruglicama, vrijeme je da ju sad isprobate. Trebat ?e vam mljeveno meso, povr?e, griz, lisnato povr?e i malo vje?tine. Otkrijte sve sastojke ovdje.
Ovo su na?i prijedlozi za juhe i temeljce koji naro?ito odgovaraju za vrijeme hladnih dana. Ako ?elite jo? izvrsnih recepata za juhe, prona?ite ih ovdje.