Ramen juha s piletinom
Ramen je zdrava i ukusna japanska juha koja sadrži rezance u kombinaciji s drugim vrstama sastojaka. Za recept s piletinom potrebni su vam mladi luk, đumbir, češnjak, sezamovo ulje i kuhani pileći bataci bez kostiju. Dodajte sojin umak, šećer, rižino vino sake, češnjak i đumbir.
Udon juha
Ova se vrsta juhe najčešće kuha s gljivama i lisnatim povrćem. Možete isprobati rezance u kombinaciji s bilo kojom vrstom gljiva, đumbirom, špinatom, sojinim umakom, sokom od limete, tofuom i sezamovim uljem. Skuhajte tjesteninu u vodi zajedno s đumbirom i gljivama, zatim dodajte preostale sastojke.
Soba rezanci
Ovaj iznimno ukusan recept sadrži grilani patlidžan, mahune, špinat, sojin umak i naravno, rezance. Soba rezanci imaju puno manji promjer nego ostale vrste rezanaca. Možete ih dodati juhi ili spremiti zasebno. Veoma jednostavna metoda kuhanja soba rezanaca uključuje pileći temeljac, kuhana jaja, mladi luk, brokulu, limetu, đumbir i peršin. Rezance možemo interpretirati u raznim ukusnim i zdravim varijacijama koje će se jednako svidjeti vegetarijancima i ljubiteljima mesa.
Kako vi volite pripremiti rezance?