1. Koktel umak
Koktel umak je veoma jednostavan za pripremu i najčešće se koristi u receptima s plodovima mora, naročito škampima. Pomiješajte kečap s limunovim sokom, hrenom, Worcestershire umakom i paprom.
2. Sotirane gljive
Sve što vam je potrebno su gljive, maslac, sol, papar, maslinovo ulje, Worcestershire umak, češnjak i peršin. Zagrijte tavu i dodajte maslac i maslinovo ulje. Kad se maslac zapjeni, dodajte gljive, Worcestershire umak i češnjak. Nakon što gljive omekšaju i posmeđe, smanjite vatru i začinite s malo soli, papra i peršina.
3. Preljev za Cezarovu salatu
Potrebni sastojci:
Češnjak, senf, maslinovo ulje, parmezan, jaje, limunov sok, sol i papar. Dodajte sve sastojke u blender i miksajte dok se ne sjedine.
Predstavili smo vam tri jedinstvena načina kako možete upotrijebiti Worcestershire umak. Koji se vama najviše sviđa?