Praškasta mješavina s više vrsta sireva za pripremu zapečene piletine u umaku
Mješavina sireva u prahu 27,5%, glukozni sirup, kukuruzni škrob, sol 10,3%, krumpirov škrob, suncokretovo ulje, ekstrakti kvasca, sušeni luk, sirutka u prahu, arome (sadrže mlijeko), šećer, začini 1%, kiselina: limunska kiselina.
na 100g | |
---|---|
Pakiranje (g) | 32 g |
Energija (kJ) | 1680 kJ |
Energija (kcal) | 400 kcal |
Masti (g) | 17.4 g |
- od kojih zasićene masne kiseline (g) | 9.1 g |
Ugljikohidrati (g) | 46.9 g |
- od kojih šećeri (g) | 6 g |
Vlakna (g) | 1.5 g |
Proteini (g) | 13 g |
Sol (g) | 13.3 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Mlijeko |
da
|
Sadrži | - No Values |
Gluten |
da
|
Može da sadrži | - No Values |
Jaja |
da
|
Može da sadrži | - No Values |
Soja |
da
|
Može da sadrži | - No Values |
Celer |
da
|
Može da sadrži | - No Values |
N / A - nije navedeno
Ne - prema receptu bez aditiva
Da - prema receptu ima aditiva
Dodati:
400g pilećeg bijelog mesa
250ml vrhnja za kuhanje
200g riže
Priprema:
1. 400 g bijelog pilećeg mesa razrezati na tanke šnicle (4 x 100 g) i staviti u posudu za pečenje.
2. Sadržaj vrećice pomiješati sa 250 ml vrhnja za kuhanje i sve preliti preko mesa.
3. Peći u pećnici prethodno zagrijanoj na 200°C otprilike 30 minuta.
4. Služiti uz 200g kuhane riže.