Ovo jelo je optimizirano za 6 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
U jednoj tavi ispržite crni i bijeli luk, dodajte šampinjone pa ostavite sve da se dinsta i ukrčka.
korak2
10 Min
Dodajte senf i kisele pavlake. MAGGI ideju za piletinu sa 4 vrste sira razmutite u vrhnju za kuhanje, pa sve zajedno umiješajte sa šampinjonima i ostavite da se krčka.
korak3
5 Min
U drugoj tavi ispržite piletinu na maslinovom ulju i kasnije je prelijte sosom koji ste već pripremili.
korak1
3
:
češnjak, luk, gljive
U jednoj tavi ispržite crni i bijeli luk, dodajte šampinjone pa ostavite sve da se dinsta i ukrčka.
korak2
3
:
kiselo vrhnje, MAGGI ideja za piletinu sa 4 vrste sira, senf, gljive
Dodajte senf i kisele pavlake. MAGGI ideju za piletinu sa 4 vrste sira razmutite u vrhnju za kuhanje, pa sve zajedno umiješajte sa šampinjonima i ostavite da se krčka.
korak3
3
:
piletina
U drugoj tavi ispržite piletinu na maslinovom ulju i kasnije je prelijte sosom koji ste već pripremili.
Napišite svoje mišljenje