Ovo jelo je optimizirano za 6 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.
Isjecite piletinu i luk pa ih propržite zajedno na maslinovom ulju. U međuvremenu dodajte MAGGI kocku za supu u proključalu vodu.
Dodajte rastvorenu kocku i pavlaku u tavu sa mesom, skuhajte tjesteninu u odvojenoj šerpi, pa je dodajte u tavu da se zajedno ukrčka sa mesom, pa sve stavite u posebnu vatrostalnu posudu.
Isjecite paradajz i dodajte ga tjestenini, pa začinite origanom, MAGGI magijom okusa i narendajte gaudu preko.
Stavite tjesteninu da se peče u rerni 15 minuta na 170 stepeni. Na kraju sve dekorišite peršunom i uživajte
Napišite svoje mišljenje